Tehlikeli Madde Taşıma Hizmeti

Tehlikeli madde taşımacılığı hizmeti sunan firmamız bir işletmeye ait tehlikeli maddenin tek başına, tek bir taşıma aracına yükleyerek komple taşımacılık yapabilir veya bir ve daha fazla alıcı tarafından farklı firmalardan sipariş edilen tehlikeli maddelerin nizami bir şekilde tek birleşmiş yük halinde parsiyel taşımacılık yapabilir.

Tehlikeli maddelerin sıklıkla bulunduğu kimya endüstrisinde nakliye ve lojistik söz konusu olduğunda hata payı yoktur. Katı güvenlik gereksinimleri ve çevre düzenlemeleri geçerlidir ve bu kimyasalların karayolu , deniz veya demiryolu ile taşınması söz konusu olduğunda gerekli zorluklar yaratır . Gaz ve petrol endüstrisindeki yılların deneyimi, sıkı güvenlik standartlarına göre çalışmayı misyon edinen firmamız uzman personeli ve güvenlikli ekipmanları ile tüm ihtiyaçlarınıza çözüm odaklı yaklaşmaktadır.

Tehlikeli Madde ve Kimyasal Lojistiğinde ADR’nin Önemi

ADR, tehlikeli madde ve kimyasalların karayolu ile güvenli taşınmasını sağlayan bir Avrupa anlaşmasıdır.  Bu anlaşmada Tehlikeli Madde ve Kimyasal Lojistiğinde taşıması yapılan maddelere uygun insan ve çevre güvenliği adına bazı önemli koşullar belirtilmiştir. Lojistik firmalarının tehlikeli madde taşımacılığı yapabilmeleri için ADR sertifikasına ihtiyaçları vardır. Taşımacılıkta görevli kadro belirli eğitimler aldıktan sonra ADR lojistiğinde çalışabilmektedirler. Aynı zamanda lojistikte kullanılan araçların da ADR koşullarına uygun olmaları gerekmektedir. Ulusal Lojistik & Antrepo  ADR sertifikasına sahiptir ve ekibi gerekli eğitimlerini tamamlamış tecrübeli çalışanlardan oluşmaktadır. Depolama ve taşıma sürecinde ADR yönetmeliklerine uyulmaktadır.

Tehlikeli Madde hizmeti Sunduğumuz Sektörler

  • Gaz Maddeleri
  • Kimyasal maddeleri
  • Plastik maddeleri
  • Petrol maddeleri
  • Askeri Malzemeler
  • Silah Sanayi Malzemeleri

Tehlikeli Madde Taşımacılıkta Misya Lojistik

Tehlikeli taşımacılık hizmeti sunan firmamız hava ve yol şartlarından etkilenmeden sabit ulaşım süreleri sunarak gerçekçi bir planlama yapmaya fırsat veren avantajlı bir taşıma yaparak siz değerli müşterilerimize en iyi müşteri deneyimini sunar.

  • Rekabetçi fiyat avantajı,
  • Yüke en uygun ekipman seçeneği,
  • Uzman kadro ve sektör deneyimi ile güvenilir taşıma,
  • Çevreci taşımacılık modeli.

Tehlikeli Madde Taşımacılık Resimleri

Tehlikeli Madde Taşıma için Fiyat Teklifi Al

Tehikeli madde taşıma için fiyat teklifi al mak isteyen müşterilerimize öncelikle Firmamızın yüke göre en uygun ekipman alternatiflerini sunarak, en etkili taşıma modları ile, ekonomik fiyatlar üzerinden, yükünüzü tam zamanında ve hasarsız ulaştırmasından bahsetmek istiyoruz.

Misya Lojistik fiyat teklifi almak için buraya tıklayın, Güzergahlarımıza, transit sürelerine ve çıkış günlerine ise buraya tıklayıp ulaşabilirsiniz.

Misya Lojistik Kimdir ?

Misya Lojistik sektörde 20 yıl aktif görev yapan Abdullah Önder tarafından yeni bir misyon ve vizyon hedefiyle 2021 yılında kuruldu. Ağırlıklı olarak; Ürün odaklı taşımaİntermodal taşımaButik lojistik taşıma ve Müşteri odaklı taşıma hizmeti vermektedir.
Misya Lojistik tüm taşımacılık hizmetlerini kusursuz şekilde sunan; profesyonel çalışanları, tam donanımlı altyapısı ve kusursuz iletişim ağıyla tam hizmet politikası güden organize bir kurumdur.

Firmamız, dürüstlük üzerine kurulu verimli taşımacılık anlayışıyla müşterilerinin tüm nakliye ihtiyaçlarını tam olarak karşılar.

Misya Lojistik uzun yılların tecrübesiyle yurt içi taşımacılık sektöründeki müşterilerine sağladığı hızlı nakliye ve minimum maliyet sayesinde stratejik avantaj sağlar.

Etiketler: