MÜŞTERİ ODAKLI TAŞIMA

Müşteri odaklı taşıma müşterinin beklentileri doğrultusunda ve onun istekleri harmanlanarak yapılan hizmet biçimidir.

Misya Lojistik olarak her zaman en iyisini hak eden siz değerli müşterilerimize, şirket politikaları ile yasal uygulamalar çerçevesinde, uygulanabilir çözümler sunmaya, ihtiyaçlarınızı karşılamaya ve haklarınızı her zaman korumaya özen göstermekteyiz.

Müşteriyi odaklı taşıma hizmeti sunan firmamızın stratejisinin temelini; entegre, dijital, çevreci uygulamalarımız, deneyimli insan kaynağımız ile müşterilerimizin çözüm ortağı olma felsefemiz oluşturuyor.

Misya Lojistik olarak müşteri odaklı taşıma anlayışımızla ve çözüm ortağı yaklaşımımızla sürekli yeni iş modellerine,  dijitalleşmeye yatırım yaptık. Sürdürülebilirliğe ve verimliliğe müşteri ihtiyaçları doğrultusunda her zamankinden çok önem verdik. Özellikle zor bir dönemden geçen tedarik zinciri müşterilerimize katma değeri yüksek, verimli ve kurumsal çözümler ürettik. Müşterilerimizle birlikte çizdiğimiz yol haritasıyla dijital ve entegre lojistik çözümler sunarak onların rekabet güçlerini artırdık. Pandemiyle birlikte değişen süreçler içinde güncel ve butik hizmetler sunarak, müşterilerimize fayda sağlamaya devam ediyoruz.

Müşterilerimizin iş süreçlerini onlarla birlikte tasarlamak, ihtiyaçları karşısında hızlı ve yenilikçi çözümler geliştirerek rekabet avantajlarını artırmak, müşteri odaklılık stratejimizin önemli bir parçasını oluşturuyor. Müşteri odaklılık stratejimizi, şeffaflık, hesap verebilirlik, güvenilirlik ilkeleriyle hareket ederek, çözüm ortağı anlayışıyla dünyadaki teknolojik gelişmeleri yakından izlemek; dijital, entegre, çevreci çözümler sunarken, başta müşterilerimiz olmak üzere, tüm paydaşlarımız tarafından küresel ölçekte en çok tercih edilen lojistik oyunculardan biri olmak olarak tanımlayabiliriz.

Müşteri Odaklı Taşımacılığın Avantajları

Müşteri odaklı taşımacılığın avantajları aşağıdaki gibidir.

  • Müşteri odaklı taşımacılık çevre dostu, düşük maliyetli ve oldukça hızlı bir yöntemdir.
  • Bu taşımacılık anlayışı ile yükün en az zamanda ve en ekonomik yolla olması gereken konuma iletilmesi hedeflenir.
  • Müşteri odaklı taşıma sırasında birbiriyle uyumlu modlar kullanıldığı için yükün ulaşım yöntemi değiştirmesi de bir hayli hızlı ve düşük riskli şekilde gerçekleşir.
  • Bu yöntem sahip olduğu etkili planlama ve zaman yöntemi olanaklarıyla yükün olası lojistik problemleriyle karşılaşılmasının da yüksek derece önüne geçer.
  • Yükleme, taşıma ve boşaltma aşamalarının daha sıkı kontrol edilmesine ve takip kolaylığına imkan verir.

Müşteri Odaklı Taşımacılıkta Misya Lojistik

Müşteri odaklı taşıma, hava ve yol şartlarından etkilenmeden sabit ulaşım süreleri sunarak gerçekçi bir planlama yapmaya fırsat veren avantajlı bir taşıma modudur. Misya lojistik bu taşıma modunda size en iyi müşteri deneyimini sunar.

  • Rekabetçi fiyat avantajı,
  • Yüke en uygun ekipman seçeneği,
  • Uzman kadro ve sektör deneyimi ile güvenilir taşıma,
  • Çevreci taşımacılık modeli.

Müşteri Odaklı Taşımacılık için Fiyat Teklifi Al

Müşteri odaklı taşımacılık için fiyat teklifi al mak isteyen müşterilerimize öncelikle Firmamızın yüke göre en uygun ekipman alternatiflerini sunarak, en etkili taşıma modları ile, ekonomik fiyatlar üzerinden, yükünüzü tam zamanında ve hasarsız ulaştırmasından bahsetmek istiyoruz.

Misya Lojistik  fiyat teklifi almak için buraya tıklayın, Güzergahlarımıza, transit sürelerine ve çıkış günlerine ise buraya tıklayıp ulaşabilirsiniz.

Müşteri Odaklı Taşımacılık Görselleri

Misya Lojistik Kimdir ?

Misya Lojistik Sektörde 20 yılını geride bırakmış Abdullah Önder tarafından 2021 Yılında kurulmuş olup;
Ağırlıklı olarak; Ürün odaklı taşıma, İntermodal taşıma, Butik lojistik taşıma ve Müşteri odaklı taşıma hizmeti vermektedir.

Firmamız sektörde uzun yıllara dayanan tecrübesiyle yurt içi taşımacılık sektöründe hizmet eden bir lojistik firmasıdır. Siz değerli müşterilerimiz için zaman ve maliyeti minimum düzeyde tutarak stratejik kolaylık sağlamayı kendisine görev edinmiştir.

Misya Lojistik tüm taşımacılık hizmetlerinin kusursuz bir şekilde sunulduğu bir firma olarak faaliyet göstermekte, profesyonel çalışanı, tam donanımlı altyapısı ve kusursuz iletişim ağıyla, tam hizmet politikası güden organize bir kurum olarak yapılanmaktadır.
Dürüstlük ve doğruluk üzerine kurulu taşımacılık ilkelerimizle sizlere sunacağımız lojistik desteği firmanız için tüm nakliye ihtiyaçlarını karşılayacaktır.

Etiketler: , , , ,